Monthly Archives

March 2022

Tips&Tricks për AutoCAD

Regjistrohu dhe merr FALAS libërthin me Tips&Tricks për AutoCAD.


Në këtë libërth janë të shpjeguara 34 këshilla dhe truqe, të cilat ju mundësojnë të bëheni një përdorues i fuqishëm i AutoCAD.


Krejt çka duhet të bëni për të marrë falas këtë libërth, është të shënoni e-mailin ku dëshironi që të pranoni libërthin në formatin PDF.


SHKARKO FALAS

Send download link to: